سه شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۰

نامه موسوی به رهبر انقلاب در خصوص نقض قانون انتخابات

ارسال توسط انتخابات در تاریخ ۲۱ - خرداد - ۱۳۸۸

‌وزارت محترم کشور و فرمانداران در پذیرش فهرست نمایندگان اینجانب در هیات‌های اجرایی، محل استقرار دستگاه‌های شمارشگر و شعب اخذ رای تعلل می‌نمایند و قانون مصوب ۳۰/۵/۱۳۷۹ به صورت ‌آشکار نقض می‌شود. آخرین اقدام غیرقانونی آنان جابه‌جایی نمایندگان معرفی‌شده از طرف ستاد اینجانب در شعب است که به هم ریختگی عجیبی ایجاد خواهد نمود. این عمل کارشکنی آشکار و موجب اختلال در انجام وظیفه آنان می‌گردد.

به گزارش «موج سوم»، متن کامل نامه مهندس موسوی به رهبر انقلاب به شرح زیر است:

مقام معظم رهبری

حضرت‌آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)

سلام علیکم

احتراما همان‌گونه که از طریق رسانه‌ها و گزارش‌های واصله استحضار یافته‌اید، شور انتخاباتی گسترده کشور را فرا گرفته است و همه اقشار و اصناف اعم از زن و مرد، پیر و جوان در کوی و برزن به‌طور شبانه‌روزی فعال عرصه انتخابات هستند و این پدیده مبارک نویدبخش مشارکت فراگیر مردم در انتخابات و موجب ارتقاء وحدت ملی و عزت و احترام بین‌المللی کشور خواهد بود.

لکن متاسفانه اخباری واصل می‌شود که برخی مقامات و دستگاه‌های رسمی از این حرکت مردمی اصیل استقبال نمی‌کنند. موارد زیر نمونه‌ای از آنهاست:

۱- بعضی از اعضای شورای نگهبان در مرکز و تعدادی از ناظرین در استان‌ها با جانبداری علنی از رئیس کنونی دولت، رعایت شئون بی‌طرفی را نمی‌نمایند.

۲- وزارت محترم کشور و فرمانداران در پذیرش فهرست نمایندگان اینجانب در هیات‌های اجرایی، محل استقرار دستگاه‌های شمارشگر و شعب اخذ رای تعلل می‌نمایند و قانون مصوب ۳۰/۵/۱۳۷۹ به صورت آشکار نقض می‌شود. آخرین اقدام غیرقانونی آنان جابه‌جایی نمایندگان معرفی‌شده از طرف ستاد اینجانب در شعب است که به هم ریختگی عجیبی ایجاد خواهد نمود.

این عمل کارشکنی آشکار و موجب اختلال در انجام وظیفه آنان می‌گردد. این در حالی است که ستاد انتخابات کشور ضمن بخشنامه شماره ۴۴/۴۵۳۳۳ مورخه ۹/۳/۸۸ بر صدور کارت نمایندگان نامزدها برای محلی که معرفی شده‌اند، تاکید نموده است و این اقدام فرمانداران یا خودسرانه است و یا بخشنامه داخلی دیگری خلاف متن قبلی ابلاغ شده که از آن اطلاعی در دست نیست.

۳- شواهدی از مداخله تعدادی از فرماندهان و مسئولان سپاه و بسیج در انتخابات واصل گردیده است و به نظر می‌رسد این عمل در صورت صحت خبر علاوه بر نقض قوانین، شکاف بین فرماندهان و مسئولان رسمی و بدنه سالم و صادق نیروهای بسیج و سپاه را دامن می‌زند. از آنجا که دامنه اقدامات غیرقانونی فوق مشخص نیست و بخشی از اعضای شعب اخذ رای و ناظران از حامیان نامزد خاص آنان انتخاب شده‌اند احتمال تصرف در آراء مردم اذهان را می‌آزارد.

۴- بهره‌گیری رئیس دولت از امکانات دولتی در تبلیغات و مسافرت‌های تبلیغاتی مقامات رسمی و وزرا با استفاده از امکانات دولتی و نقض ماده ۶۸ قانون که به وفور خبرهای آن را در رسانه‌ها می‌توان ملاحظه کرد از آن جمله است. اینها بخشی از اقداماتی است که نتیجه‌ای جز سرخوردگی مردم عزیز که با شوری وصف‌ناپذیر در صحنه تحکیم استوانه‌های نظام جمهوری اسلامی وارد شده‌اند نخواهد داشت. با اطمینان از این‌که دغدغه اصلی حضرت مستطاب‌عالی مشارکت هر چه بیشتر و گسترده‌تر مردم در انتخابات و رعایت قانون و بی‌طرفی کامل مسئولان در تمام سطوح و برگزاری انتخابات سالم می‌باشد امیدوارم با رهنمودها و دخالت حضرتعالی زمینه مساعدی برای رعایت بی‌طرفی کامل مقامات، ناظران و مجریان انتخابات و دقت در حفظ آرای مردم فراهم آید.

میرحسین موسوی

اشتراک :
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Live
  • Mohandes
  • Netvouz
  • Print this article!
  • TwitThis
  • YahooMyWeb
  • Balatarin

مطالب مرتبط :

  1. محسن رضایی در نامه ای از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب تشکر کرد
  2. اگر رهبر انقلاب صلاح را در سکوت دانسته اند، نگارش این نامه چه معنایی دارد؟
  3. رهبر انقلاب : نظیر دولت نهم را در دوره‌های گذشته‌ انقلاب تا امروز کم داشته‌ایم
  4. خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران -ایرنا :سایت موسوی قانون انتخابات را زیر پا گذاشت
  5. کمیته صیانت از قانون انتخابات در ستادها تشکیل شود/ به حاشیه نمی رویم

۴ نظر

  1. دختر آذری می‌گوید،

    گفته شده در مراکز اخذ رآی خودکارهایی با جوهر محو شونده بعد از چند دقیقه جهت نوشتن آراء توزیع شده لطفآ همگی جهت نوشتن هراه خود خوکار ببرند.

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۲۱م, ۱۳۸۸ در ساعت ۶:۵۴ ب.ظ

  2. عبالله می‌گوید،

    همه با هم یا حسین میر حسین

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۲۲م, ۱۳۸۸ در ساعت ۲:۳۶ ق.ظ

  3. مرتضی می‌گوید،

    امروز صبح در شهر علی آباد کتول صندوق آرا بدون هیچ امنیتی جابهجا میشد خواهشمند است

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۲۲م, ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۳۷ ق.ظ

  4. مرتضی می‌گوید،

    درود بر سازنده رنگ سبز

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۲۲م, ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۴۰ ق.ظ

نظر شما