دوشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۸۹

پس از مناظره کروبی و احمدی نژاد از دو نامزد اصلاحات چه انتظاری دارید؟

ارسال توسط انتخابات در تاریخ ۱۶ - خرداد - ۱۳۸۸

پی مناظره حجت السلام کروبی و دکتر احمدی نژاد که همکنون انجام شد، شما از دو کاندیدای جبهه اصلاحات چه انتظاری دارید؟

لازم به ذکر است هر دو کاندیدای اصلاحات آقایان حجت السلام کروبی و مهندس میرحسین موسوی  فرداشب  در شبکه سوم سیما به مناظره خواهند پرداخت .

اشتراک :
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • Live
  • Mohandes
  • Netvouz
  • Print this article!
  • TwitThis
  • YahooMyWeb
  • Balatarin

مطالب مرتبط :

  1. پس از مناظره موسوی و احمدی نژاد؛ از کروبی چه انتظاری دارید؟
  2. مناظره : امشب موسوی - رضایی ، شنبه شب کروبی - احمدی نژاد
  3. مناظره موسوی و کروبی از شبکه سه سیما از ساعت ۲۲/۳۰
  4. فیلم مناظره کروبی - میرحسین موسوی قسمت اول
  5. مناظره احمدی نژاد و میرحسین موسوی قسمت هفتم تا آخر

۱۲ نظر

  1. eli می‌گوید،

    با توجه به اینکه هردو اصلاح طلبند،باید با هم به دنبال نقاط مشترک بگردندفچون بحث و مواخذه یکدیگر،فقط فرصت رقبا را بیشتر می کند!

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۱۷م, ۱۳۸۸ در ساعت ۱۲:۴۵ ق.ظ

  2. هستی می‌گوید،

    در ابتدا از مدیریت محترم این وبلاگ اجازه می خوام که مطالبی رو مطرح کنم که وظیفه ی خودم میدونم به عنوان یک مسلمان و به عنوان یک شیعه اونا رو به گوش دوستان عزیزم برسونم .پس ازتون خواهش می کنم که کامنت های منو پاک نکنید .

    نکته ی اول اینکه هیچ وقت از نام و موقعیت انسان های مشهور و محبوبی مثل هنرمندان عزیز برای تبلیغ کاندیدای مورد نظرتون استفاده نکنید چون با این کارتون دارید ضعف خودتون رو نشون میدید.

    نکته ی دوم اینکه در جامعه ی اسلامی و شیعی خود پروردگار متعال و حجت بر حقش حضرت صاحب الزمان تعیین می کنند که چه کسی برتخت قدرت تکیه بزنه و باید همگی بدونید که کسی رو که خداوند بخواد بزرگ و عزیزش بکنه هیچ وقت خلق خدا نمی تونن اونو خوار جلوه بدهند و کوچیکش بکنند وکسی رو که پروردگار بخواد خوار بکنه بازهم خلق حقیر خدا نمی تونن اونو بالا ببرن .پس هر چی که خدا بخواد همون میشه و اراده ی پروردگار مافوق اراده ی موجوداته .

    نکته ی سوم اینه که دوستان من شما باید کسی رو انتخاب بکنید که راه و رسم زندگیش راه و رسم حضرت علی (ع) باشه و مثل علی مرتضی به فکرمحرومین و مستضعفین و فقیران و بیچارگان باشه و مال مردم و حق مردم و بیت المال مردم بیچاره و دردمند رو صرف عیاشی ها و خوش گذرانی های خودش و همسر و فرزندانش نکنه . حرام خوار نباشه و مثل علی مرتضی به فکر بیچارگان و گرسنگان و مظلومان باشه و از حق مردم نگذره و حق و عدالت رو سرلوحه ی کار خودش قرار داده باشه نه اینکه از بیت المال مسلمین و حق مظلومین برای راحتی و زندگی اشرافی فرزندانش استفاده بکنه و فرزندانش مدام در سفرهای پر هزینه ی خارجی و غرق در عیش و نوش و در ایران صاحب تعداد زیادی ملک و زمین و غرق در اسرافکاری و حق مردم خواری باشن .حضرت علی مرتضی بر روی دست برادر فقیرش ذغال داغ می گذاشت که از او نخواد حق مردم رو پایمال کنه . ما باید کسی رو انتخاب بکنیم که زندگی خودش و خانوادش در سطح کمترین مردمه و درد و رنج مردم رو می فهمه . به خودتون نگاه نکنید که در بهترین امکانات دارید زندگی می کنید تعداد بی شماری از مردم در گرسنگی و نداری و بدختی غوطه ورند . ما باید دنبال کسی باشیم که مثل علی مرتضی بیت المال رو به مساوات بین مردم تقسیم کنه و از فقیر تر شدن فقیران و ثروتمندتر شدن ثروتمندان جلوگیری کنه و باز هم به تکرار میگم که حق مردم رو برای خوش گذرانی ها و اسرافکاری های بیش از حد ممکنه خانواده و فرزندانش زیر پا له نکنه .مطمئناً مرفهین بی درد از این جور آدما خوششون نمیاد و به هر طریقی کوشش می کنند که اونو بد جلوه بدهند و در این کار از هیچ تهمت و دروغ و افترا و ناجوانمردی کم نمی ذارن همین طور که در زمان حضرت علی(ع) ثروتمندان و قدرتمندان از هیچ کوششی برای ازمیان برداشتن حکومت عدل علی فروگذار نکردند .

    نکته ی چهارم اینکه عزیزان بدونید که اون کسی که هزینه ی تبلیغاتیش سر به فلک کشیده که با این هزینه ی سنگین تبلیغاتی هزاران فقیرمی تونستن بی نیازبشن و فقط خدا می دونه که این هزینه از کجا اومده و حق چند نفر آدم بدبخت و بیچاره و بینوا خورده شده و خوب بلده چطوری مردم رو خام خودش بکنه و خوب بلده شعار مردم پسند و جوون پسند بده مثلاً اینکه به جوون ها آزادی عمل بیشتری داده خواهد شد اون مطمئناً کارش مشکل داره و خودش از خودش مطمئن نیست وگرنه انسانی که خودش بزرگه و بزرگواره و پاکه و همه ی مردم قبولش دارن نیازی به این اسرافکاری ها در امر تبلیغات نداره.اون صد در صد از طرف خدا و مردم حمایت میشه .

    نکته ی آخر اینکه با دروغ و تهمت و افترا و بد جلوه دادن و پایین آوردن انسان های بزرگ و به تمسخر گرفتن و نادیده گرفتن تمام کارها و زحمت ها و تلاشهای شبانه روزی و خدمات بی شمار اون به مملکت ومظلومین و بیچارگان و دردمندان شان و منزلت کسی بالا نمیره بلکه برعکس شان و منزلت خودش سقوط میکنه . بازهم میگم که وقتی پروردگار کسی رو حمایت بکنه و یارو یاور و مددکارش باشه و خودش عزیزش بکنه اگر همه ی عالم دست به دست هم بدهند هم باز نمی تونن اونو پایین بیارن .

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۱۷م, ۱۳۸۸ در ساعت ۳:۵۵ ق.ظ

  3. علیرضا می‌گوید،

    بنظر من با توجه به نظر سنجی ها و جلو بودن آقای موسوی نسبت به آقای کروبی آقای کروبی باید به نفع موسوی کنار برود

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۱۷م, ۱۳۸۸ در ساعت ۵:۰۵ ق.ظ

  4. بابک می‌گوید،

    به نظر من بهتره با هم برنامه هاشون رو مقایسه کنن و در بهتر شدن برنامه هاشون تلاش کنند. درسته که دوطرف در یک جناح قرار دارند اما برنامه ها ممکنه یکی نباشه و اینطوری بتونن به روشی مناسب در اداره امور برسند.

    اینکه علیرضا جان گفتند آقای کروبی کناره گیری کنند راه جالبی نیست چون به هر حال ایشون هم دارای رای و نظری هستند متفاوت که دلشون میخواد اونها رو اجرا کنند اما اگر بخوان این حزب رای بیاره این آخرین راه هست

    در جواب هستی عزیز این موارد رو به ذهنم میرسه بگم:
    هر کاندیدائی حق داره اسامی طرفدارانش رو با رضایت اونها در اختیار عموم قرار بده و این نشون دهنده یک نقطه ضعف نیست. بلکه روشی جهت نشان دادن حامیان هست و کاملاً قابل انتظار

    تشبیه کردن برگزیده شدن ریاست جمهوری به بر تخت قدرت تکیه کردن زیاد مناسب نیست. رئیس جمهور فردیه که مامور اجراست و نظارت بر اون و نه کسی که قدرت در دست داشته باشه و زمانی که انتخاب شد به عنوان یک صاحب قدرت عمل کنه. درسته که اختیاراتی داره اما این نشون دهنده قدرت داشتن نیست و اعمال اون زیر نظر چندین مرکز و موسسه تحت کنترل هست

    در مورد رعایت مساوات باهاتون خیلی موافقم و اصل بر اینه که همه به یک میزان از بیت المال استفاده کنند اما تا این زمان ما چیزی به این اسم از هیچ دولتی ندیدیم. شعار دادن اما عمل …….

    تا جائی که من دیدم همه نامزدها دارن تبلیغ میکنند و البته خیلی هاشون رو هم هواداران خودشون تکثیر و در اختیار مردم قرار میدند. من خودم تبلیغات همه نامزدها رو دیدم این چند روز همه در یک سطح هستند

    در مورد حرف آخرتون هم واقعاً‌باهاتون موافقم. نامزدها توی مناظره تلویزیونی بجای مطرح کردن برنامه هاشون و آقای احمدی نژاد بجای دفاع از عملکردهای این چند سال ریاست جمهوریشون تا تونستند افراد مهم رو زیر سوال بردند. دوره های قبل رو با دوره خودشون مقایسه کردند در حالیکه به هیچ عنوان قابل قیاس نبودند و تا تونستند به خیال خودشون افشاگری کردند. در حالیکه این افشا گریها نشون نمیده کدوم نامزد بهتره و کدوم بدتر. فقط نشون میده که فلان نامزد چقدر وقیح و بی ملاحظه هست که در برابر چشم ملیونها بیننده مسائلی رو مطرح میکنه که به اون جلسه مربوط نمیشه و میخواد ازشون استفاده کنه

    آخرشم دعا میکنم همه مردم با چشم باز برن و رای بدن
    آمین

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۱۷م, ۱۳۸۸ در ساعت ۷:۰۴ ب.ظ

  5. ابراهیم می‌گوید،

    احمدی نژاد گفت همه چیو گفت.خیییییلییییییی بــــــــا شهامتــــــــــــــــــــه

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۱۷م, ۱۳۸۸ در ساعت ۷:۴۰ ب.ظ

  6. ابراهیم می‌گوید،

    عاشقشم

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۱۷م, ۱۳۸۸ در ساعت ۷:۴۰ ب.ظ

  7. کمیل می‌گوید،

    مطمئن باشید اگه سه ماه قبل از انتخابات هجمه توهین و افترا و نامردی گروه رقیب علیه احمدی نژاد صورت نمی گرفت اون هم اینجوری برخورد نمی کرد شما خودتون رو بزارین جای اون . اینهمه تلاش و حرکت تو تمام ایران ( شما فقط با یک وسیله نقلیه مدرن یکبار دور ایران رو بگردیدد وفقط لذت ببرید ببینین می تونین ده روز پشت سرهم این کار رو ادامه بدیدن!)و بعد یکفعه یک هجمه همه جانبه از طرف ادمای کله گنده ای که کسی انتظار نداره مثل هاشمی ، موسوی ، و خاتمی و حرفاهایی مثل دختر هاشمی که دولت رو عامل نکبت معرفی می کنند شما باشی چی می گی ؟ میای آمار ارائه می دی یا که از خودت دفاع می کنی ؟
    حق همیشه تلخه …

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۱۸م, ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۲۳ ق.ظ

  8. وحید می‌گوید،

    من نمیدونم چه طور صلاحیت این مفسدین که لازم نبود احمدی نژاد آنها را معرفی کند چون همه ملت آنها را می شناسند تائید میشه

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۱۸م, ۱۳۸۸ در ساعت ۱۲:۴۷ ب.ظ

  9. آزاده می‌گوید،

    کی گفته آقای کروبی حامیان کمی داره؟چرا شایعه درست می کنید؟حامیان آقای موسوی در خوابند .نمیدانند که فریب اصولگرایان را می خورند .کروبی تنها اصلاح طلب عملگرای با شهامتی است که می تواند حق ما اصلاح طلبان را از اصولگرایان بگیرد.موسوی یه نخست وزیر بی عرضه بوده که هنوزم بی عرضه است.اگر یه کمی زبونش باز شد تحت تاثیر کروبی بود و دیگر هیچ

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۱۸م, ۱۳۸۸ در ساعت ۳:۱۷ ب.ظ

  10. ارش می‌گوید،

    سلام بیبنین چطور اونشب این تذکر ها رو ندادن ها؟راست میگفت برین تو سایت بانک مرکزی ببینین ؟اقا ما رئیسی نمی خایم که پایه های از خود دفاع کردنش دروغ باشه؟یه سوال دیگه اقای احمدی نژاد صداقت دروغ چرا؟
    ۱۴%یا ۲۵%؟
    http://www.cbi.ir
    سایت بانک مرکزی ایران

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۱۸م, ۱۳۸۸ در ساعت ۵:۲۹ ب.ظ

  11. علی می‌گوید،

    با سلام واحترام استعفای آقای کروبی رئس جمهور باید توانایی در امور را داشته باشد جوابی نداشت که در برابر رقیب بگوید

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۲۱م, ۱۳۸۸ در ساعت ۹:۱۶ ق.ظ

  12. mohsen می‌گوید،

    zende bad bar karroubie bozorg.sheykh eslahat.motmaen bashid karroubi piroze

    ارسال شده در تاریخ خرداد ۲۲م, ۱۳۸۸ در ساعت ۵:۱۹ ب.ظ

نظر شما